top of page

Yoga retreat på Samsø

Dato:

24. - 27. marts 2022 (udsolgt)

Underviser

Vicki Schou

Her får du mulighed for at komme helt ned i gear og nyde 4 skønne dage på Samsø fyldt med dejlig yoga, gåture, lækker vegetarisk mad og dejligt selskab.


Kom med på dette selvforkælelses yoga retreat sammen med Vicki Schou som underviser. 


Her får du mulighed for at komme helt ned i gear og nyde 4 skønne dage på Samsø fyldt med dejlig yoga, gåture, lækker vegetarisk mad og dejligt selskab.


Du bliver indkvarteret på den smukkeste tolænget gård, som er fantastisk indrettet lige præcis til retreats og du vil opleve at der emmer af en hel særlig stemning af stilhed og ro.


Overnatningerne finder sted i skønne og lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Alle værelser ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur.


På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med udsigt til skoven. Her er der også plads til bare at være, summe og boble i det tilhørende loungeområde.


Denne smukke gård ligger omgivet af den dejligste gamle have med æbletræer, valnøddetræer, morbær, hasselnød, ægte kastanie mv. og masser af fine og forskellige haverum.


Hele stedet summer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i.


Læs mere om stedet og se billeder her: https://www.samsoeretreat.dk/stedet


Dagene vil b.la byde på restorativ yoga torsdag aften på ankomst dagen og der ud over er der vinyasa/hatha yoga om morgenen og blid flow yin/restorativ yoga om eftermiddagen eller aftenen. 


Programmet få du tilsendt når vi kommer tættere på.

Hvis du har lyst til at følges med nogle af de andre deltager, så sender du blot en mail til Vicki, så formidler hun kontakten til dem som er interesseret i samkørsel. 


Færgebilletten køber man selv og kan bookes her: https://www.samsoelinjen.dk når der bliver åbnet op for booking.


Der er ankomst torsdag d. 24. marts kl. 14.00 og afrejse igen søndag d. 27. marts kl. 14.00 De fleste tager færgen over kl. 8.50 og så finder vi et sted, hvor vi kan spise frokost sammen, når vi er kommet der over ( Frokosten er egenbetaling på ankomstdagen og afrejsedagen)


Prisen for opholdet, er inkl. yoga alle dage, 3 overnatninger, slutrengøring, 3 x morgenmad, 2 x frokost og 3 x aftensmad samt te og snack, er i alt kr. 4.800,00 pr. person. Ved enkelt værelse er der et tillæg på kr. 1.200,00.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@yogaround.dk med dine kontaktoplysninger, hvor du også skriver, om du ønsker delt dobbeltværelse eller enkeltværelse. 

Herefter vil du modtage en mail, hvor vi bekræfter din booking vedhæftet to fakturaer, en med depositummet på kr. 2.000,00 som skal betales med det samme og en faktura på rest beløbet, som skal betales senest d. 1 marts. 2022.

Program

Programmet få du tilsendt når vi kommer tættere på.

bottom of page