top of page

Midsommer på Samsø

Yogaretreat med Sussie Jensen

Dato:

30. juni – 3. juli 2021 (udsolgt)

Underviser:

Sussie Jensen

Disse dage er til DIG. Vi laver yoga og mediterer først og sidst på dagen, og i mellemtiden er der god tid til at tage på tur, slappe af, bade, nyde naturen, læse, skrive, tegne, brodere…alene eller med selskab. Yogaen vil være en vekslen mellem klassisk hathayoga, strækkende yin, hvilende restorativ yoga, Yoga Nidra - der undervises så du kan være med på dit niveau. Der kommer små filosofiske oplæg undervejs, som du kan reflektere over. Sindet får en pause fra hverdagen, krop og energisystem lades op – tilmed med dejlig, grøn og udsøgt mad lavet med kærlighed.Hvem kan deltage


Både nye og øvede kan være med. Du skal dog være i nogenlunde fysisk form, da vi kommer til at røre os meget. Kontakt mig hvis du er i tvivl.

Indkvartering

Vi bor på Samsø Retreat, som er en gammel skovridergård under Brattingsborg gods. De to længer ligger i skovbrynet omgivet af en stor have med gamle træer. Der er gåafstand til stranden gennem skoven. Værelserne er rummelige og lyse med gode enkeltsenge. Der er mulighed for få eneværelser mod et tillæg. De fleste værelser deler bad med 1-2 andre rum.Forplejning


Alle måltider er med i prisen, og maden er hjemmelavet, grøn og meget indbydende. I vid udstrækning er maden glutenfri, men har du særlige behov i forhold til kosten skal vi vide det på forhånd. Thomas sælger kvalitetskaffe fra den store espressomaskine til en rimelig pris.

Læs mere om Samsø Retreat: www.samsoeretreat.dkPris og tilmelding


5.200 kr. som dækker undervisning, ophold, mad, sengetøj, håndklæder og yogaudstyr. Du skal blot medbringe eget badehåndklæde hvis du tager til stranden. Transporten er ikke med i prisen.

Ekstra for eneværelse: 1.500 kr.

Tilmeld dig via mail: sussie@jensen-yoga.dk

Læs mere om mig på: www.jensen-yoga.dkTransport

Færgeforbindelser

Cykeludlejning


Hvis du tager bilen med skal du booke billet i god tid. Hvis du kommer fra Sjælland, kan du evt. stille bilen i Kalundborg og gå eller cykle ombord på færgen. Hvis du parkerer bag politistationen tager det ca. 10 minutter at gå til færgen. Hvis du ønsker at blive hentet ved færgen i Ballen kan du bestille kørsel hos Samsø Retreat. Det koster 40 kr. hver vej.


Adresse: Samsø Retreat, Ørnslund 2, 8305 SamsøGodt at vide om et retreat


Vi starter dagene i stilhed, som vi holder indtil morgenmaden er slut. Det sætter en særlig stemning og hjælper os med at være nærværende. Vi bliver forkælet på stedet, men vi hjælper naturligt til med at rydde af efter maden, og når retreatet er slut bærer vi affaldet ud og lægger linned til vask. Det er vigtigt at du først møder ind efter kl. 16 den første dag da vi har brug for tid til at gøre alt parat. Ligeledes beder vi alle tage af sted når vi har sagt farvel den sidste dag. Der vil være tid til et par svinkeærinder på vej til færgen!Om underviseren


Jeg underviser på mange niveauer, efteruddanner yogalærere, underviser i enetimer og afholder workshops. Siden 2005 har jeg levet af at være yogalærer, og yoga er på én gang mit levebrød og min store passion. Jeg er intenst optaget af filosofien bag yoga, og af hvordan vi kan bruge disse ældgamle indsigter til at blive bedre til at navigere i vores nutidige fortravlede og forvirrede tid. Midsommer på Samsø er blevet et årligt tilbagevendende åndehul for mig, og jeg glæder mig lang tid i forvejen til at dele de lange dage og lyse nætter med årets deltagere.

Program

På midsommerretreatet er der en dagsrytme, som både indeholder meget yoga, meditation og små opgaver at tænke over - men som også giver dig god tid midt på dagen til dig selv.  Om du vil tage på tur ud på øen eller nyde de nære omgivelser er helt op til dig, ligesom du selv er herre over hvor social du har lyst til at være.


Om onsdagen samles vi til middagen 18.30 når alle er vel ankommet.


De følgende dage er der morgenmeditation og yoga fra 7.30-9. 

Vi holder stilhed til efter morgenmaden.


Frokosten er klar fra kl. 11, og kan evt. tages med ud på tur. Man kan tilkøbe kaffe i topkvalitet til rimelige priser fra den store espressomaskine hos Thomas.


Vi mødes igen til yoga kl. 16-18, og spiser aftensmad kl. 18.30. 


Om aftenen er der en times stille aftenyoga inden sengetid, og fredag aften mødes vi omkring bålfadet til te, kage og samtale.


Lørdag efter morgenyoga og morgenmad runder vi af sammen. Retreatet slutter kl. 12.30, og vi sendes godt afsted med en lille frokostpakke til rejsen hjem.

bottom of page