top of page
Samsø Retreat

Guesthouse

Guesthouse

Har du brug for ro til dit eget personlige retreat, til at skrive den bog du altid har drømt om at skrive, ro til arbejde eller bare at holde ferie og koble fra med dage uden støj, stress og stramme mødeplaner, så kan du leje Samsø Retreats Guesthouse med plads til  max. 8 personer. Passer bedst til 6 personer.

Lige her i skovbrynet, et kvarters gang gennem skoven til skøn sydvendt sandstrand samt mange kilometer skovstier, kan du forkæle dig selv med en god nattesøvn, fordybelse og ro for ikke at nævne klar luft og fredfyldt natur. 

Vores Guesthouse består af 3 dobbeltværelser med 6 senge,  spise/opholdsstue samt et køkken. Mulighed for opredning på 2 madrasser på gulvet.

Der er  parkeringsplads og adgang til egen have.

Der findes dyner og puder på stedet samt diverse rengøringsartikler.

Medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker og karklude mv.

Tjek ind fra kl. 13.00
Tjek ud kl. 10.00

Der er ikke mange regler her hos os, dog frabeder vi os fester og høj musik.

Da vores Guesthouse ofte bruges til retreats, er der forholdsvis få ledige datoer i løbet af forår/sommer/efterår men skriv gerne og vi vil forsøge at hjælpe på bedste vis. Du kan også se de ledige datoer i kalenderen på Airbnb.

Ved forespørgsel omkring booking, andre forhold, eller ønsker du at booke direkte igennem os, send da gerne en mail på contact@samsoeretreat.dk eller kontakt Thomas på 30314680.

Se stedet på Google Maps

Det vil glæde os at byde jer velkomne.

Anette & Thomas

bottom of page